Om oss

Vi er et lite trefellingsfirma som kan utføre alle trefellingsoppdrag. Vi er ansvar- og personsforsikret i Gjensidige. Vi holder til på det sentrale Østland, og driver trefelling i Oslo, Bærum, Asker og resten av Askershus, Buskerud, Østfold og Vestfold. Ønsker du å felle et tre utenfor våre primærområder, ber vi deg ta kontakt likevel. Vi finner alltid en løsning!

Spesialister

Vi har spesielt god erfaring under vanskelige forhold. Der det er trangt og uoversiktlig, klatrer vi og feller trærne i mindre deler fra toppen og ned.  Vi har godt utstyr og lang erfaring. Vi er i stand til å effekt fjerne ditt tre for mye.

Pris

Våre priser er gode. Men ingen jobb er lik, og derfor skreddersyr vi tilbudene våre etter befaring på stedet. I samråd med kunden finner vi ut hvilke behov som ligger til grunn, og estimerer pris på grunnlag av besiktigelsen. De fleste av våre kunder ønsker å beholde sitt tre til senere vedhogst og peishygge. Vi lager også pakke-tilbud der vi feller og kjører bort hele hogsten.

Vår nye flishugger gjør oss effektive og utvider horisonten med tanke på hvilke jobber vi kan utføre. Denne hugger opp virke opp til 23 cm (en kraftig maskin altså). Denne har vi med oss hver dag og gjør oppryddingen enklere.Våre arbeidere

Andreas-Bratlie.jpg

Andreas Bratlie

Trefeller
post@treformye.no
93463177
Christian-Langvad.jpg

Christian Langvad

Trefeller
langvad@treformye.no
95161749
Inge-myhrer.JPG

Inge myhrer

Trefeller
inge@treformye.no
40161814
espen.jpg

Espen Lauritzen

Trefeller
espen@treformye.no
40161814