Tomterydding

TREFORMYE får stadig vekk forespørsler fra entreprenører, private kunder, borettslag og kommuner om tomterydding. Vi har erfaring med alt fra små til store prosjekter. Tomterydding er en helt naturlig start ved nybygg eller liknende prosjekter.

Det kan være naturlig å ta en gjennomgang med oss før tomteeier eller eventuelt arkitekter velger hvilke trær som skal stå igjen. En stor del av prosjektet vil normalt omfatte full hogst der bygninger eller annet skal stå, samt hvilke trær som skal stå igjen. Vi kan gjøre en vurdering på hvilke trær som er fine  å beholde , i tillegg til hvilke trær som kan bli problem-trær over tid. Solforhold er ofte et tema vi diskuterer i forhold til hvor du legger eller har uteområder.

Vi kan gi råd om hvilke trær som bør felles. Når trær har stått nær hverandre  over lengre tid, vil de vokse seg store og bli knyttet sammen, ikke helt ulikt alt annet som lever i lengre tid sammen. Når vi feller et tre, må vi ta hensyn til at gjenstående trær ikke utgjør en risiko i for eksempel sterk vind, og ender opp som vindfall. I tillegg, når vi feller et tre, skal vi tenke på at røtter (rotsystem) kan være mindre utviklet i de retninger store trær har tidligere stått, noe som kan føre til at gjenstående trær blir utsatt.

tomteryddingz

Tomterydding inkluderer både bortkjøring og deponering. De fleste entreprenører (gravere) tilbyr blant annet bortkjøring. Vi har gode samarbeidspartnere som hjelper oss med både bortkjøring og deponering. Vi har som mål å jakte de beste og rimeligste løsningene for våre kunder, og det er alltid noe å spare på god planlegging. Vi har mulighet til å redusere volumet på kvister med ca 90% med vår flishugger. Det tilsier mindre komplisert bortkjøring, samt kostbar deponering. Flis kan i motseting til kvist brukes som fyllmasse.

Vi ønsker å skreddersy våre tilbud til ditt behov. Der tomterydding er en nødvendighet, vil TREFORMYE kunne yte gode løsninger og et godt samarbeid.

Forskringsbevis og referanser vil uoppfordet bli lagt til ved eventuelle tilbud. Alle i TREFORMYE er både person og ansvarsforsikret. Det er en absolutt nødvendighet når du velger leverandør. Vi kan gi fastpris på de fleste prosjekter som en ekstra trygghet for deg som kunde. Blir det nødvendig  å kalle inn noen av våre samarbeidspartnere, vil det koordineres av oss, om ikke annet er avtalt.

Vi ser at en del tomterydding foregår mens man blant annet venter på en byggesøknad. Det er en god og effektiv utnyttelse av tidsbruk. Det er i tillegg noe du kan gjøre mens det er frost og snø, eller når gravemaskiner og lignende utstyr ikke klarer å jobbe effektivt.

Ta kontakt med TREFORMYE,  så finner vi den beste løsningen for ditt prosjekt.

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!


KONTAKTINFO
post@treformye.no
+47 401 61 814

Bondibråten 84C,
1387 Asker
FØLG OSS PÅ FACEBOOK