Trefelling

Trefelling krever profesjonell håndtering. Vi har spesialisert oss på felling av trær som er nærme blant annet hus, tak og ledninger. Vi er alle klatrere og kan utføre trefelling i trange rom. Vi deler treet i mindre deler og styrer hogsten vekk fra det som skal bevares. Dette krever spesialutstyr, erfaring, trent samarbeid og risikoanalyser.

test2

Forskjellige tresorter (bjørk, gran, furu, og så videre) har helt ulik oppbygging av trefiber og kvist-virke. Det påvirker hvilke metoder vi benytter oss av når treet skal felles. Felling av eksempelvis løvtrær krever forskjellige risikoanalyser om de er med eller uten blader. Når vi legger inn elementer som klatring når trefelleren utfører arbeidet i treet, skal du velge TREFORMYE til å utføre jobben.

Vi er ekstremt fokusert på både kvalitet og sikkerhet i prosjektetene vi utfører. Under trefelling finner vi ofte råte og andre elementer som kompliserer arbeidet. Vi ønsker ikke belaste deg som kunde for ekstraordinære situasjoner som oppstår. VI skapper en trygghet for deg som kunde, ved at vi gir fastpris på prosjektene vi utfører. I de fleste tilfelle blir det gjort en befaring før trefelling, der vi diskuterer forskjellige løsninger. De fleste kunder ønsker at vi kjører bort hele hogsten, mens andre ønsker at vi deler både stamme og virke i passe emner, slik at de kan benytte dette til egen produksjon av ved og senere peishygge. Vi kan gi råd og veiledning om hvordan ved skal tørkes og oppbevares, i tillegg tar vår flishugger seg hånd om kvist. Deponering av kvist er en stor jobb dersom du ikke er riktig utstyrt. Vi er riktig utstyrt til tjenesten, og det er ofte naturlig å legge til tjenesten i prosjektet. Vi leverer og deponerer flis (produktet når kvisten er kjørt igjennom flishuggeren) på nærmeste deponi.

 rairai

Trefelling Oslo og Akershus

Vårt primærområde for trefelling tjenester er Oslo og hele Akershus. Bor du utenfor disse fylkene, kan vi finne en løsning for deg også. Se referanser for trefelling Oslo, trefelling Asker og Bærum og trefelling Skedsmo og Lørenskog.

Vi er utstyrt for alle trefellings oppdrag. Vi skreddersyr tilbudet etter ditt behov. Etter avtale, utfører vi jobben og forhåpentligvis er vi enda mer ryddige og effektive enn dine forventninger.

 

Kontakt oss

Vi hjelper deg gjerne, send oss en epost i dag så blir du kontaktet fortløpende!


KONTAKTINFO
post@treformye.no
+47 401 61 814

Bondibråten 84C,
1387 Asker
FØLG OSS PÅ FACEBOOK